Не е голяма тайна, че 20-годишната дъщеря на Рийз Уидърспун – Ава

...
Не е голяма тайна, че 20-годишната дъщеря на Рийз Уидърспун – Ава
Коментари Харесай

Ава Филип все повече прилича на звездната си майка Рийз Уидърспун

Не е огромна загадка, че 20-годишната щерка на Рийз Уидърспун – Ава Филип, наподобява тъкмо като нея. Колкото повече Ава пораства, толкоз повече прилича на своята суперзвездна майка. Но фотографията, която пуснаха от скиорския си уикенд, напряко ни удиви! Те в действителност са като две капки вода! 
    View this post on Instagram         
Weekend ski bunnies

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on Feb 16, 2020 at 9:06am PST

з

" Ски зайчета през уикенда "  – това е коментарът на звездата от  " Сутрешен блок " за селфито на синеоките хубавици с изглед към планината. " Обичам те ", отговори Ава.

Майка и щерка показват от години близки връзки, които за наслада на почитателите постоянно споделят и в обществените медии. През ноември предходната година Рийз сподели селфи с щерка си по време на апетитен обяд. Говори се, че двете в действителност се любуват на връзките си, макар претоварения график на актрисата и уговорките на Ава, която е студентка. Уидърспун не един път е заявявала, че салдото сред работата и фамилията е значим и изцяло вероятен. В детството й нейната майка също е деляла времето си сред фамилията и служебните ѝ задължения. 
    View this post on Instagram           
A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on Nov 21, 2019 at 4:39pm PST

Ава Филип е огромен покровител на активността на майка си, която в края на предходната година беше наградена с с влиятелната Sherry Lansing Leadership Award. Рийз сътвори своя продуцентска къща – Hello Sunshine, която стои зад огромни и към този момент сполучливо осъществени кино- и телевизионни планове – " Не казвай довиждане ", " Моето премеждие в дивото " и " Големите дребни неистини ".

 
Дженифър Анистън и Кортни Кокс - като две капки вода
 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР